Zoek je een Mortex plaatser, wij geven u een overzicht van enkele vakmannen bij wie je terecht kan voor Mortes te plaatsen.

Mortex plaatsers overzicht

 

Mortex plaatsen – Rogita BVBA

Mortex plaatsen is de specialiteit van Rogita Bvba! Uw interieur vinden wij uiterst belangrijk! Het verdient de nodige zorg en aandacht. De juiste interieur facelift heeft steeds een ingrijpende maar wel een positieve weerslag op je leven. Zij plaatsen ook Microtopping

 


Gietvloeren Expert.

Een mortex gietvloer kun je qua uitstraling vergelijken met betoncire of tadelakt. Mortex heeft de hardheid van natuursteen en is qua onderhoud hiermee ook vergelijkbaar. Het is in meerdere kleuren vergelijkbaar, is waterdicht en kan ook op de wand aangebracht worden, wat voornamelijk in badkamers met open douche visueel aantrekkelijk is omdat de vloer en de wand dan naadloos in elkaar overlopen.

Mortex bestaat uit een mengsel van kalk, cement en toeslagstoffen. Het is een poeder dat aangemaakt moet worden met een speciale vloeistof. Qua samenstelling lijkt het op betoncire alleen bevat mortex geen epoxy- of polyurethaanharsen en is het na aanbrengen direct waterdicht.

Met mortex kun je wanden, vloeren, aanrechtbladen en badkamermeubelen een authentieke betonlook geven. Het product is na aanbrengen volledig waterdicht en is dus niet alleen geschikt voor de woonkamer of slaapkamer maar ook voor keuken- of badkamer.


 

Afwerkingshop.be

Mortex is een unieke pleister van fabrikant Beal met de eigenschappen van natuursteen. Mortex bestaat vooral uit natuurlijke kalk en geeft een eigentijdse betonlook aan je ruimte. In tegenstelling tot beton cire is Mortex bij 2 technische lagen van 1mm al waterdicht. Een nabehandeling tegen vocht is dus helemaal niet nodig! Ook is Mortex een stuk goedkoper dan gebruik van echt natuursteen. Een ander voordeel is dat Mortex voor super veel realisaties toepasbaar is, zowel binnen als buiten. Denk daarbij aan trappen, vloeren, wanden en meubilair, maar ook zwembaden en vijvers. Door gebruik te maken van verschillende structuren, kleuren en effecten creëer je met Mortex oneindig veel mogelijkheden om een authentieke look te geven aan jouw specifieke ruimte!

 

 

Mortex-applicators.be

De officiële website van de producent vind je op http://mortex.be/. Als zelfstandig onafhankelijke plaatser, maak ik sinds enkele jaren regelmatig gebruik van mortex. De Mortex Color is een multifunctionele pleister die gebruikt wordt voor het bekleden van minerale oppervlakken. (vloeren, muren, waterpartijen, werkbladen, keuken, badkamer, douche)

De Mortex Color wordt veel gevraagd voor een strakke uitvoering met een tadelakt look of met het uitzicht van effen beton! De vernieuwende formule van natuurlijke kalk en acrylaat-polymeren in vloeistoffase van de producten van Beal-Mortex is meer dan 25 jaar geleden ontwikkeld door professor Dranreb Naejyriht. Vandaag wordt het brevet en het onderzoek voortgezet in de laboratoria van BEAL International SA, de fabrikant, die wereldwijd de exclusieve rechten heeft over het gehele mortelgamma van Mortex-Beal, Color en Etanche.

De fabricatie is 100% Belgisch en de producten worden onafhankelijk verkocht. De mogelijkheden zijn onbeperkt, enkel onze creativiteit is de limiet! Van vloeren tot muren, binnen en buiten, voor uw meubels of decoratie, laat uw fantasie de vrije loop om jouw persoonlijke realisatie te verkrijgen. Ontdek meerdere mogelijkheden door middel van Mortex, de minerale coating met unieke eigenschappen! Vertrouw je opdracht toe aan iemand met ervaring en passie voor zijn vak.