Steeds meer mensen maken van hun woning een hoogstpersoonlijk project, en de tuin is daar een volwaardig deel van. Een zwembad vormt daarbij de ultieme bekroning: een geraffineerde plek voor ontspanning en gezelligheid. Hoewel het zwembad dwars door elke tijdsgeest even populair blijft, zien we een aantal duidelijke trends. Het Belgische BEAL International speelt daar perfect op in met de innovatieve pleister Mortex.

De lente is hét moment om uw droom van een buitenzwembad waar te maken. Mortex, een innoverende vochtwerende pleister aanpasbaar aan uw project, is uiterst compatibel met de nieuwe trends voor 2014. De grote nieuwigheid van het jaar, de ‘spool’, zal liefhebbers van zwembaden en spa’s verleiden met zijn alles-in-één concept.

Onder de trends voor 2014 zien we vooral een bijzondere aandacht voor het design van het zwembad. Geometrische lijnen genieten weer de voorkeur, voor een nog betere integratie in de tuin. Perfect rechtlijnige, ovale of cirkelvormige bassins die iets boven de grond uitsteken, halen het op de zwembaden met een vrijere vorm die de voorbije jaren in zwang waren.
We zien ook durf: zwembaden over verschillende niveaus, een jacuzzi die wegvalt in het decor en vervaagt in de lijnen van het zwembad, … De creativiteit van de ontwerpers en bedenkers is schier grenzeloos.

Spa en zwembad… alles-in-één

De grote nieuwigheid van 2014 is zonder twijfel het concept van de ‘spool’. Binnen één project worden de voordelen van een zwembad gecombineerd met die van een spa. Ontspanning en welzijn staan hierbij centraal, en dit tijdens alle seizoenen. De spool koppelt een kleiner zwembad aan alle functies van een spa: massage met waterstralen, bubbelbad, stroming, verwarmd water, … Het richt zich vooral op klanten die een ontspanningsruimte willen voorzien tegen een lage kost, binnen een beperkte ruimte. De afmetingen (maximum drie meter breed op vijf meter lang) maken dit tot een ideale oplossing voor kleinere buitenruimtes.

Maxispa of minizwembad, ze bieden heel het jaar lang plezier: als ontspanningsruimte dankzij de temperatuurregeling van het water; tijdens sport activiteiten, door te spelen met de weerstand van de stroming, …
Met de producten van het Mortex-assortiment geeft u uw zwembad de tint die het beste past bij de sfeer van uw interieur of tuin.

Mortex: de ideale bekleding voor uw zwembad

Mortex Etanche wordt regelmatig gebruikt voor het waterdicht maken van minerale oppervlakken (funderingen, kelders, …) en is ook uw beste bondgenoot voor de bouw van zwembaden. Deze vochtwerende pleister wordt aangebracht als eerste laag en is makkelijker aan te brengen dan de bodemfolie die wordt gebruikt voor klassieke zwembaden. Hij is ook geschikt voor andere buiteninrichtingen rond het zwembad: putranden, vloeren, terrassen, douches, …

Mortex Etanche wordt aangebracht met een borstel in twee of drie lagen. De afwerking gebeurt met een plamuurmes, voor een glad effect. In functie van de behoeften van het project kan men een specifieke mengvloeistof gebruiken om het product elastischer te maken.

Een vleugje kleur voor uw Mortex

Vervolgens kunt u gebruik maken van Mortex Color voor een decoratieve afwerking met een hoge techniciteitsgraad. Het sobere, ruwe aspect zorgt voor een trendy uitstraling die hoge ogen zal gooien. En de kers op de taart: de ruime keuze aan basistinten waarmee u uw zwembad kunt personaliseren. Zo krijgt u een echt unieke en exclusieve uitvoering.

Professioneel advies voor perfect zwemplezier

Om u te helpen bij het ontwerpen van het zwembad van uw dromen, staan Beal en zijn professionals voor u klaar.

Tarieven:

  • Vanaf 36 € btwi/m2 voor het materiaal met een dikte van 2 à 3 mm.
  • Van 96 tot 145 € btwi/m2 voor het laten aanbrengen door een professional. Prijs varieert naargelang het uit te voeren oppervlak (oppervlak, hoeken, …)

 

Natuzzi zetels

’s Werelds bekendste meubelmerk, Natuzzi, ontwerpt meubelen en accessoires voor jouw woon-, eet-, en slaapkamer, volledig vervaardigd in Italië. Door het combineren van design, functionaliteit, materialen en kleuren zorgt Natuzzi voor harmonie bij jou thuis. En wie wil dat nu niet? Bezoek onze winkel in Denderhoutem en ervaar het zitcomfort van de zetels en salons van Natuzzi.